Hurtig levering

- dag til dag levering

Fri fragt

- ved køb over 500 kr.

Birkenstock Børnesko

(2 produkter)

Du kender sikkert allerede Birkenstock ; Har du selv et par af deres ikoniske sandaler med den bløde korkbund? Nu kan du tilbyde dit barn den samme komfort.

Der er rigtig mange fordele ved at vælge Birkenstock til de små fødder. Sandalerne er bløde og støddæmpende, hvilket betyder god støtte og aflastning for fødderne. Samtidig kan de små pus løbe rundt og lege hele dagen uden at få ømme fødder.

Sålerne er holdbare og det samme gælder for remmene i læder. Birkenstock er i de seneste år blevet kendt for deres moderigtige look. Med et simpelt design i mange flotte farver, kan du finde et par sandaler til et hvert sæt tøj.

Gem
Vælg pris
Add to
+
Vis produkt
28
31
 999,00 DKK 149,00 DKK
-
+
Læg i kurv
Change quantity to add product

Mange års erfaring med godt fodtøj

Virksomheden bag de populære sandaler er både lang og helt specielt. Rødderne går helt tilbage til år 1774, hvor Johann Adam Birkenstock overtog sit første skomageri. Hans plan var at lave komfortabelt fodtøj af høj kvalitet. Det er stadig formålet i dag, hvor ortopædi og viden om fødder stadig fylder meget i firmaets udviklingsarbejde.

Derfor kan du rolig lade dine børn gå i Birkenstock. Sandalerne former sig efter barnets fod og bliver kun mere og mere behagelige for hvert skridt.

Fantastisk komfort og pasform

Birkenstock sandaler er en helt speciel type sandaler, som tilbyder en helt unik komfort for foden. Skoene er udviklet ud fra fodens form. Kigger man på en birkenstock sandal, kan man nærmest se fodaftrykket i sålen, som kiggede man på et fodaftryk i sandet. Sålen er designet i et helt specielt materiale, som indkapsler tæer, trædepudder og svang på den mest optimale måde. Kanten er høj, så foden ikke glider ud af sandalerm, men holder den på plads og giver støtte.

Sandalen er lavet i ruskind, som ikke kun er behageligt for foden, men som også lader foden ånde og skaber et godt ”fod-klima”. Det gør også skoen særdeles holdbar, modsat ballerina sko i for eksempel gummi, som hurtigt kommer til at lugte efter at være brugt en sommer. Det gør Birkenstock sandaler ikke.

Sandaler med tåsplit

De er særligt kendt for at være den mest behagelige sandaler med tåsplit, både til voksne og børn.

Tåsplitten er blevet og de helt unikke materialer er blevet en del af skoens brand og det de fleste ser for sig, når man snakker om birkenstocksandaler.

Hvad er Birkenstock lavet af?

De populære sandaler er lavet med kvalitet og komfort for øje. Materialerne varierer lidt fra model til model, men de fleste er skabt af tre elementer:

  • Remmene er i blødt leder, der tilpasser sig formen på barnets fod.
  • Indersålen, som måske er den vigtigste del af sandalen, er oftest fremstillet af kork og føles derfor både blød og behagelig – og vejer samtidig ikke ret meget.
  • Det sidste element er ydersålen, som fremstilles af EVA. Det er et stærkt og holdbart materiale, der beskytter indersålen.
  • Alle materialer er nemme at holde. Bliver sandalerne beskidte efter en hel dag med sjove lege, kan du bruge en fugtig klud til at rengøre dem.