Hurtig levering

- dag til dag levering

Fri fragt

- ved køb over 500 kr.

Ilse Jacobsen

 

Gummistøvler fra Ilse Jacobsen

Skal dine børn have chancen for at hoppe i vandpytter og leje i regnen, så længe de overhovedet lyster – Så er et par gummistøvler fra Ilse Jacobsen lige sagen. Disse støvler holder med garanti dine børns fødder tørre og varme. Støvlerne er nemlig foret med bomuld og tilføjet en varm og behagelig indersål. Derudover er de utrolig nemme at rengøre. Materialet er naturgummi helt fri for PVC og andre skadelige stoffer.

Det er et super valg til det aktive barn, der godt kan lide at lege udenfor.

Få variationer i farve og udtryk

Vi har et nøje udvalgt sæt af gummistøvler fra Ilse Jacobsen, som alle er i høj kvalitet og behagelighed. Vi har udvalgt de mest populære farver og typer, så dit valg af en ny gummistøvle er ligetil. Skal det være en rød? Gul? Eller den klassiske sorte farve?

Klassiske støvler fra Ilse Jacobsen

Vi fører primært de klassiske støvler med snørefront. De er ikoniske og letgenkendelige. Det er denne type gummistøvle, de fleste søger efter, når de er på udkig efter gummistøvler fra Ilse Jacobsen. Hvis du havde en anden støvle i tankerne, så skal du være velkommen til at kontakte os. Det kan være vi kan bestille den hjem til dig, så du stadig kan nyde godt af vores kunderabat på 10%

Selv om at vi har en flot og respektabelt sortiment af gummistøvler fra Ilse Jacobsen. Skulle du dog være på udkig efter en anden type, så anbefaler vi helt klar Aigle gummistøvler eller for den sags skyld – populære Bundgaard.