Hurtig levering

- dag til dag levering

Fri fragt

- ved køb over 500 kr.
Green Comfort Track N´Trail Taus Sort
Add to
+

Green Comfort Track N´Trail Taus Sort

Varenummer: 88890
0,00 DKK

Nu er det blevet endnu lettere at komme hurtigt afsted i vores supersmarte Track n' trail-modeller, som er kommet i en ny version med velcrolukning. Track n' trail har alt, hvad du kan forvente af en god outdoor sko - den er let, skridsikker, vandafvisende og så er komforten bare fantastisk! Sålen er lavet på den brede læst H, så der er god plads til både fødder og tæer.
Takket være en membran af GreenTex er skoene både vandafvisende og åndbare. Indvendig har dine fødder glæde af det bæredygtige DRI-LEX ECO fór, som er fremstillet udelukkende af garn fra genanvendte plastikflasker. Fóret sikrer at sved og fugt transporteres væk fra fødderne, som derfor forbliver tørre.
Under foden har du indlægssålen EnergySoleT SHAPE, der har indbygget svangstøtte og ekstra stødabsorbering under hæl og forfod. Den skridhæmmende ydersål er lavet af kombineret gummi og letvægtsgummi, som gør at du står godt fast både på asfalt, grus og regnvåde skovstier. Med et par Track n' trail på fødderne er du klar til at møde naturen hver dag - uanset vind og vejr.