0

Støvler til drenge

(6 produkter)

Hos Little Fashion Feet har vi et stort udvalg af drengestøvler, også kendt som støvlet, fra flere kendte brands. Bl.a. fører vi Pom Pom, KAVAT og Birkenstock, som har designet støvlen i en variation af højder og kraftighed. 

Derudover har vi I vores udvalg støvler produceret i læder og skind, og med både velcro, lynlås og snørrebånd, som gør det muligt at finde den perfekte sko til din dreng.

Se vores udvalg nedenfor!

 

Sortér efter:
KAVAT Husum EP - Lightbrown Tilbud

KAVAT Husum EP - Lightbrown

799,00 kr. 559,30 kr.

Birkenstock Pasadena High Kinder Velours Nut Tilbud

Birkenstock Pasadena High Kinder Velours Nut

899,00 kr. 449,50 kr.

Birkenstock Pasadena High Kinder Velours Dark Blue Tilbud

Birkenstock Pasadena High Kinder Velours Dark Blue

899,00 kr. 449,50 kr.

Pom Pom støvlet m/elastik - Brown Tilbud

Pom Pom støvlet m/elastik - Brown

629,00 kr. 314,50 kr.

Pom Pom ørkenstøvle - Camel Tilbud

Pom Pom ørkenstøvle - Camel

499,00 kr. 249,50 kr.

Pom Pom støvler m/ elastik - blå Tilbud

Pom Pom støvler m/ elastik - blå

629,00 kr. 314,50 kr.

Børnestøvler til alle

Vores børn fortjener det bedste. Det gælder naturligvis også, når det kommer til fodtøj. I de første mange år handler det om, at dem det bedste udgangspunkt for at vokse sig store og stærke uden smerter eller andre gener fra sko og støvler. Det har producenterne taget til sig. Der er stort fokus på at skabe børnesko med god ergonomi og pasform. Der bliver brugt et væld af timer på at teste og tale med fagfolk, der ved noget om børn udvikling og effekten på deres ve og vel i fremtiden. 

Samtidig er der også trends og mode inden for sko og støvler til børn. Ikke kun til piger men også til drengene. For ikke nok med at fødderne skal klædes på til leg og masser af motion, kommer de i et væld af farver, mønstre og materialer. Det er op til dig og din dreng at finde jeres favoritter blandt vores store udvalg.

 

Støvler året rundt

I Danmark har vi faktisk brug for støvler hele året. I de kolde vintermåneder kommer vi ikke udenom et par varme vinterstøvler. I overgangssæsonerne efterår og forår er et par støvler også gode. De giver lidt mere varme end sneakers og findes samtidig i vandafvisende, men knap så varme versioner.

Nu tænker du sikkert, at vi har glemt de dejlige danske somre, hvor støvler på ingen måde passer ind - men nu er det jo ikke sol og 25 grader hele sæsonen. Der kommer regnvejrsdage, hvor et par traditionelle gummistøvler er et godt køb.

Uanset årstid kan du sende din dreng godt på vej med det rette fodtøj fra Little Fashion Feet. Det skal være velsiddende og i gode materialer - og det finder du lige her hos os.

Få tilsendt vores bedste tilbud!