Hurtig levering

- dag til dag levering

Fri fragt

- ved køb over 500 kr.

Gummistøvler
til børn

– Den ultimative guide

Smarte gummistøvler – modetendenser

Børn elsker at hoppe i vandpytter, og det skal de have lov til. For med de rigtige gummistøvler går de stadig derfra med tørre strømper. ”Hvilke er så de rigtige til mit barn?”, tænker du sikkert – lad os gå guiden igennem, og se om ikke svaret giver sig selv til slut.

Gummistøvler er ikke længere bare en praktisk anordning til friluftsfolk og børnehavebørn. Rigtig mange mærker tænker efterhånden tidens modetendenser ind i produktionen af gummistøvler. Det kan både være i form af moderigtige farver og mønstre eller kvalitetsmaterialer og tanker om bæredygtighed.

Skal det være AIGLEs blomstrede Lolly Pop Kid eller Bundgaards rå støvle i camouflage? Designs er der nok at vælge imellem. Eller måske er I mere til den klassiske gummistøvle i naturgummi med snørebånd fra Ilse Jacobsen.

 Bedste gummistøvler til børn

Det er et musthave med gummistøvler til børn. Klarer kan det vist ikke siges. Er du på udkig efter et par røjsere der kan klare strabadserne i daginstitutionerne, så læs med her. Der er nogle få enkle parametre, du skal holde særligt øje med:

  • Holdbarhed og tæthed
  • Pasform og plads

Den første del giver lidt sig selv. Kan støvlerne holde vandet ud, også selvom de udsættes for kanoture, vandpytter og meget andet dagen lang?

Den anden del med pasform og plads kræver lidt nærmere forklaring. Gummistøvlen har aldrig været kendt for at være fodtøj med den helt store komfort – det er der heldigvis ved at blive lavet om på. Derfor er det blevet muligt at finde støvler, hvor de små barnefødder ikke glider rundt.

Hvordan tjekker jeg god pasform?

  • Hælen skal sidde tæt – så bliver foden hold på plads.
  • Tæerne skal have plads til at brede sig ud i snuden – så de ikke bliver klemt.
  • Tag højde for tykke sokker – mange glemmer den ekstra smule plads.

Har I svært ved at finde den helt perfekte pasform? Så kan indlægssåler være svaret.

Hvad med voksetillæg?

Glem voksetillæg, når det handler om gummistøvler. De kan ikke spændes til på foden, og det har flere konsekvenser end dårlig komfort. Det slider faktisk også mere på støvlen, hvis den lille barnefod svupper op og ned i støvlen.

Så ikke mere ekstraplads i gummistøvlen, end pladsen til en tyk sok eller en termosål.

Pleje og rengøring af gummistøvler

Det kan virke som om de små vokser ud af et par gummistøvler fra den ene dag til den anden. Men i virkeligheden, skal de jo holde lidt længere. Du kan hjælpe dem på vej med et par simple tricks.

Pleje:

  • Gummistøvler kan bedst lide mørke. Så lad dem ikke tørre i varme eller direkte sollys. Det kan udtørre og misfarve dem.
  • Gem den almindelige imprægneringsspray til familiens andre brug. Skal du behandle støvlerne, så finde et produkt beregnet til gummistøvler.
  • Træd aldrig støvlen af på hælen. Det er en dårlig vane for alle vores sko, men gummistøvler kan slå revner – og så er de jo ikke så effektive mere.

Rengøring:

  • Vask støvlerne efter brug. Så undgår du, at eventuelle skader på overfladen.
  • Smid snørebåndene i vaskemaskinen. De flere snørebånd er lavet af 100% bomuld og kan sagtens tåle en vask i ny og næ.

Populære gummistøvlemærker

Der findes et væld af gummistøvler derude, og der skulle være noget til en hver smag. Hos Little Fashion Feet har vi samlet et par af de mest populære gummistøvlemærker.

Et mærkes popularitet kan skyldes mange ting, men som oftest er det udtryk for en god sammenhæng mellem kvalitet, flot design og en god pris. Det er også ud fra de kriterier, at vi har udvalgt mærker som Petit by Sofie Schnoor, AIGLE, KAVAT, Bundgaard og Ilse Jacobsen.

AIGLE termogummistøvler

Var der nogen, som sagde kolde tæer? I hvert fald ikke med termogummistøvler.

AIGLE er kendt for at lave gummistøvler til børn, som holder og er gode at lege i.

Det særlige ved støvle er først og fremmest det bløde for, som holder ben og tæer dejlig varme. Samtidig er termogummistøvlerne udstyret med snørebånd. De giver rigtig gode muligheder for at tilpasse støvlen til dit barn. Støvlerne fra AIGLE er virkelig tænkt til ende. Selv bunden er rillet i en zigzagget struktur, der gør støvlerne mere skridsikre fordi vandet ledes nemmere væk.

Termogummistøvlerne fra AIGLE findes i et vælg af flotte farver. Find din favorit med det samme.

Vi håber, at guiden her har gjort det mere gennemskueligt at finde de helt rigtige gummistøvler – så nu er der bare tilbage at gå på opdagelse bland vores gummistøvler til piger og gummistøvler til drenge.