Hurtig levering

- dag til dag levering

Fri fragt

- ved køb over 500 kr.

Økologiske
børnesko

Gå trygt ud i verden med bæredygtigt fodtøj

Når der flytter børn ind i husstanden, har flere danskere tendens til at prioritere økologi og bæredygtighed højt. Det økologiske forbrug handler ikke blot om gulerødder og mælk fra køer på græs, men er også nået til vores klædeskabe og skoreoler.

Den nye rolle som forælder gør noget ved os alle. Vi bliver mere bevidste om at give det bedste videre til næste generation. Det vil for mange være både værdimæssigt og rent praktisk, hvor økologi og bæredygtighed efterhånden kan favne begge, da udbuddet af produkter vokser.

På fødevaremarkedet er vi godt med i Danmark med mange økologiske landmænd – men hvad med vores tøj og sko? Her har vi hos LittleFashionFeet kigget lidt nordpå til vores naboer i Sverige for at finde fantastisk og bæredygtige børnesko hos Kavat.

Kavat børnesko er til dig, der gerne vil gøre noget godt for både dine børn og miljøet. Men skoene her er ikke bare økologiske, men også komfortable og i et lækkert, enkelt design.

kavat ede ep vinterstovle i lysebrun 31436a8755d1f9758c86b4843bbbbe0e

kavat voxna vinterstovle black 5868c20463561f97fdb4ca4b9b66c5d5

kavat fiskeby xc blue dd4a59e5ac18f2098a6a7efc852cdc19

Verdens første børnesko med Ecolabel

Det skal være trygt at sende sine børn ud i verden med nye sko på, men det har det bare ikke altid været.

Vi kan alle huske ’duften af nyt’. Om det så var tøj, sko eller møbler havde alting i nogle år den der karakteristiske duft. I mange år var det altid sagt i en positiv vending, men vi er heldigvis blevet klogere: For duften var jo spor af mere eller mindre skrappe kemikalier brugt i fremstillingen af vores varer.

I dag kan vi glæde os over skoproducenter som Kavat, der tør gå forrest. Deres børnesko blev de første nogensinde til at blive miljømærket med EU-Blomsten også kend som EU Ecolabel, der sammen med Svanemærket er Danmark og Nordens officielle miljømærke.

Kavat er tryghed, bæredygtighed og frihed.

Hvordan kvalificerer sko sig til at få EU-Blomsten?

  • Skoene lever op til skærpede krav til indholdet af kemikalier.
  • De imødekommer skrappe krav for holdbarhed.
  • Produktionen lever op til krav, der begrænser forurening af vand og luft.

Stærke svenske gener

De svenske børnesko har en lang historie. I 1945 besluttet Ragnar Karlsson at starte din egen forretning. Ragnar havde erfaring med skoproduktion, og derfor skulle hans egen virksomhed naturligvis også dreje sig om sko. Dengang blev der både lavet sko til voksne og sko til børn, men mest for andre mærker.

I 1970’erne tog sønnen Bengt Karlsson en beslutning: Den svenske skofabrik skulle nu til at producere bæredygtigt fodtøj under eget navn. Navnet blev Kavat efter familiens gravhund, som på svensk betyder flot og modig – karakteristisk for det nye skomærke.

På Kavat-fabrikken har man holdt fast i, at kvalitet altid betaler sig. Det har særligt vist i de seneste år, hvor deres bæredygtige fodtøj har vundet frem. I dag er der en voksende efterspørgsel på Kavat langt ud over de svenske grænser.

 

I vores webskob kan du både købe økologiske Kavat pigesko og Kavat drengesko.