Katalog
Farve v
Størrelse v
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Tlf.: 28 74 81 08

Send os en e-mail
Kundeklub
Størrelses guide

Vinterstøvler

Der er 54 varer.

Moderigtige vinterstøvler til børn samt forede gummistøvler

Vinterstøvler er en uundværlig del af ethvert barns skosamling om vinteren. Alt fra regn, slud til kraftig sne kan teste selv den mest slidstærke vinterstøvle. Kaster vi et barns vokseværk med i samlingen, så har vi en opskrift på årlige udskiftninger af støvler. Køber du dine vinterstøvler hos littlefashionfeet, får du ikke blot moderigtige børne vinterstøvler fra kendte brands, i høj kvalitet og slidstørke materialer. Du giver også dit barn et par komfortable støvler, der kan holde fødderne varme og behagelige igennem hele sæsonen.

Du kan finde alle vores vinterstøvler til drenge eller vinterstøvler til piger ved at klikke på de respektive links. Husk: 10% rabat på din ordre, hvis du melder dig ind i vores kundeklub.

Læs mere om vinterstøvler

Varme og høj bekvemmelighed er alfa omega i de kolde vintermåneder, herunder naturligvis også at støvlerne er vandtætte. Der skal tages højde for alt, så børnene kan lege ubekymret i sneen.

Det betyder ofte, at man skal tage et valg mellem hvilken støvle man gerne vil købe. Fra forede gummistøvler til de mere moderigtige og alsidige læderstøvler. Hver har sin ret og begge vil fungere godt i vinteren.

Hvad angår gummistøvler, så anbefaler vi vores forede gummistøvler fra Aigle, Bundgaard, KAVAT, Ilse Jacobsen og ikke mindst Petit by Sofie Schnoor. I forhold til de mere alsidige læderstøvler mm. så har vi et rigtig stort udvalg af mærker at vælge fra. Vinterstøvlerne fra Sorel er dog første-klasse og bestemt et kig værd. Derudover kan du naturligvis finde støvler fra Pom Pom, Moon boots, KAVAT og Bundgaard.

Udvalget er stort og mulighederne mange.

Et lille tip: Køb altid vinterstøvlerne med lidt ekstra plads. Vi anbefaler omkring 1-1.5 cm hvis muligt. Det giver plads til foden samt en behagelig tyk vintersok. Tæerne holder sig desuden nemmere varme, når de kan bevæges uden at føle sig klemt op ad støvlens inderside.

Hvis du har nogen spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.
Sammen kan vi helt sikkert finde den perfekte vinterstøvle!

Underkategorier

  • Bundgaard Vinterstøvler
    Bundgaard Vinterstøvler Vores udvalg af vinterstøvler fra Bundgaard danner rammen for en god portion af vores sortiment– især i vinterhøjsæson hvor de er utrolig populære blandt vores kunder. Støvlerne er flotte, praktiske og holder børnenes fødder varme i de kolde vintermåneder. På shoppen har alt fra korte-, lange-, farvede- og helt traditionelle vinterstøvler. Derudover kan du også købe gummistøvler med foer, der virkelig egner sig til de sjaskede øjeblikke, når sneen er begyndt at tø og kulden stadig kræver det rette fodtøj. Gå direkte til: gummistøvler til drenge eller gummistøvler til piger.