Katalog
Producent v
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Tlf.: 28 74 81 08

Send os en e-mail
Kundeklub
Størrelses guide

Drenge sko

Der er 244 varer.

Vi har et stort udvalg af børnesko til drenge. Vi bruger utrolig meget tid på at udvælge de bedste sko til at blive fremvist i vores shop. Vi har fokus på mærker af høj kvalitet og design, der formår at bevare funktionalitet og behagelighed. Vores mest populære sko til drenge kommer fra Kavat og Birkenstock. 

Er du på udkig efter et godt tilbud kan du eventuel tage et kig på vores udsalg side - Der er uden tvivl et godt tilbud som passer til netop det du leder efter. 

Underkategorier

 • Sandaler
  Drenge sandaler Her finder du vores flotte sortiment i drenge sandaler. Vi fører et bredt udvalg af forskellige modeller i mange flotte farver og størrelser. Du finder blandt andet drenge sandaler fra Pom Pom, Bundgaard og Kavat. Når du bestiller hos os, sørger vi altid for hurtig levering, ligesom pakken er pakket sikkert og forsvarligt.  Da det er i børneårene, at dit barns fødders sundhed grundlægges, er det enormt vigtigt, at du vælger den helt rette børnesko. Vi anbefaler derfor, at du altid måler din drengs fødder, inden du vælger sandaler. Læg også altid 1,5 centimeter, så der er plads til at kunne være aktiv også. Det er en god idé altid at vælge ud fra aktivitetsniveau. Er din dreng meget aktiv, skal han for eksempel have et par slidstærke børnesandaler. 
 • Sneakers
  Sneakers til drenge Mangler du et par fede sneakers til din dreng? Her på siden kan du få et overblik over Little Fashion Feet's kæmpe udvalg af børnesneakers fra flere kendte brands. Vi fører bl.a. mærker som TOMS, Pom Pom, Petit, KAVAT og Bundgaard. Vores sneakers fås i flere forskellige modeller og farver, så du kan finde den børnesko der passer til netop dit barn. Alle vores sneakers er af høj kvalitet, og de slidstærke såle gør at din dreng er sikret når han kaster sig ud i leg. Se vores store udvalg nedenfor! Få 10 % på dine sneakers Du kan lige nu melde dig ind i vores kundeklub og få 10 % på alle dine skokøb hos Little Fashion feet. Er du allerede medlem af vores kundeklub, får du naturligvis også 10 % på dine børnesko. 
 • Vinterstøvler
  Vinterstøvler til drenge Gør et godt køb på vinterstøvler til drenge hos Little Fashion Feet. Vi har et stort udvalg blandt børnestøvler og du kan derfor finde vinterstøvler med lynlås eller velcro, støvler med højt eller lavt skaft og i forskellige farver. Vinterstøvler i forskellige mærker På vores hjemmeside kan du finde vinterstøvler i mange forskellige mærker. Vi har blandt andet følgende mærker:Kavat Pom Pom SOREL  Bundgaard  AIGLE Vinterstøvler til al slags vejr Støvlerne kommer i flere forskellige slags materialer, som gør dem fleksible og behagelige at have på. Hos Little Fashion Feet stiller vi på samme måde som børnefamilierne store krav til vinterstøvlerne, da de skal kunne modstå det danske vintervejr, som både indeholder frost, sne og masser af vand. Vores vinterstøvler er derfor ikke kun skidt afvisende, de er også enten vandtætte eller vandafvisende- så dine børn kan holde deres fødder tørre og varme uanset det danske vintervejr. Vinterstøvler med 10 % rabat Hvis du er medlem af vores kundeklub kan du lige nu få 10 % rabat ved køb af børnesko på vores hjemmeside. Vil du gerne have 10 % rabat, men er endnu ikke medlem? Så skynd dig at melde dig ind i vores kundeklub og få både rabat på dine køb allerede i dag. Se også vores udvalg af vinterstøvler til piger.
 • Hjemmesko
  Hjemmesko til drenge Her på siden finder du vores store sortiment af hjemmesko til drenge i mærke som Pom Pom, Petit, ByClara og Bundgaard. Vi har adskillige modeller og designs, som alle har en god pasform til den lille barnefod. Derudover fås de med forskellige mønstrer. I udvalget har vi bl.a. både en flot slange og camouflage overflade. Hjemmeskoene kan fås i forskellige materialer, såsom skind og uld, som er perfekt velegnet til skoens formål - nemlig at varme. 
 • Gummistøvler
  Gummistøvler drenge Hos Little Fashion Feet går vi meget op i dit barns velfære. Derfor har vi sørget for lækre gummistøvler fra kvalitetsmærker som AIGLE, KAVAT og Bundgaard. Støvlerne kan fås så de passer til de forskellige årstider. Du kan bl.a. vælge imellem en foret støvle og en klassisk gummistøvle. Derudover varierer støvlerne også i højden, så du kan finde den gummistøvle der passer perfekt til dit barn.  Se vores store udvalg nedenfor! Få 10 % på gummistøvlerne Du kan lige nu melde dig ind i vores kundeklub og få 10 % på alle dine skokøb hos Little Fashion feet. Er du allerede medlem af vores kundeklub, får du naturligvis også 10 % på dine børnesko. 
 • Begyndersko
  Begyndersko til drenge Hos Little Fashion Feet har vi et stort udvalg blandt begyndersko til drenge i de første par år af deres liv. Begynderskoen er den ideelle sko for dit barn, når han eller hun skal tage sit første skridt. Begynderskoen er generelt en mere robust sko end babyskoen og den er derfor også oplagt at bruge efter dit barn er vokset fra babyskoen. Det er vigtigt med en god begyndersko til dit barn, som både er robust og giver barnet mulighed for at tumle rundt. I 0-2 års alderen vil dit barn typisk starte med at tumle rundt, hvorefter de så småt vil begynde at kravle og til sidst tage deres første skridt. Mange kalder derfor også begynderskoen for en kravlesko, da det jo primært er det den bruges til i starten. Derefter skal skoen kunne give støtte til dit barns fod, så han eller hun kan lære at gå. Mange af vores begyndersko har også en god solid hæl samt en fast hælekappe, som hjælper dit barn med at holde balancen. Samtidig er bunden lavet i gummi, så det er lettere for barnet at stå fast og ikke glide. Vores forskellige begyndersko  Hos Little Fashion Feet har vi et bredt udvalg i forskellige typer af begyndersko. Fælles for alle vores begyndersko er, at de er robuste og kan holde til, at dit barn tumler rundt og spilder på dem. Nedenfor kan du se de forskellige skotyper i leder og ruskind, og med snørrebånd eller velcro. Vi forhandler mærkerne; Pom Pom, Kavat, ByClara, Sofie Schnoor og Bundgaard.  Begynderskoen skal have mange forskellige funktioner, fordi det i denne periode er her dit barn udvikler sig meget og skoen derfor skal kunne matche de forskellige behov. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige skotyper og deres unikke funktioner, og finde frem til netop den sko, som passer til dit barn.  Leder du efter vores begyndersko til piger? Så klik her.   
 • Støvler
  Støvler til drenge Hos Little Fashion Feet har vi et stort udvalg af drengestøvler, også kendt som støvlet, fra flere kendte brands. Bl.a. fører vi Pom Pom, KAVAT og Birkenstock, som har designet støvlen i en variation af højder og kraftighed.  Derudover har vi I vores udvalg støvler produceret i læder og skind, og med både velcro, lynlås og snørrebånd, som gør det muligt at finde den perfekte sko til din dreng. Se vores udvalg nedenfor! Få 10 % på støvlerne Du kan lige nu melde dig ind i vores kundeklub og få 10 % på alle dine skokøb hos Little Fashion feet. Er du allerede medlem af vores kundeklub, får du naturligvis også 10 % på dine børnesko. 

Varer sidevis

Varer sidevis