Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Tlf.: 28 74 81 08

Send os en e-mail
Kundeklub
Størrelses guide

Børnesko

Hos Little Fashion Feet brænder vi for børnesko. Vi vil gerne give vores børn det bedste skotøj på fødderne, når vi sender dem afsted i børnehave og skole, og er derfor forhandlere af børnesko i høj kvalitet. Børnenes sko skal ikke kun være smarte og holdbare, de skal også være behagelige at have på. 

Typer af børnesko

Vi har derfor en stor variation af børnesko, og på vores side kan du finde alt fra gummistøvler til efteråret, vinterstøvler og ballerinaer til sommeren. På listen nedenfor kan du se en liste over vores store udvalg.

• Vinterstøvler til børn
• Sandaler til børn
• Hjemmesko til børn
• Ballerinaer til børn
• Sneakers til børn
• Gummistøvler til børn
• Støvletter til børn
• Vinterstøvler til børn
• Begyndersko til børn

Børnesko til al slags vejr

I Danmark er vejret ikke omdrejningspunkt for mange af vores samtaler helt uden grund. Det danske vejr er ustadig og fylder derfor også meget i vores hverdag. Det ene øjeblik kan det regne og være koldt, mens det i det næste kan være solrigt og varmt. Derfor er det vigtigt at vores børn har sko på fødderne, som passer til al salgs vejr.

Børnesko udsalg 

Vi ved også godt, at det kan være dyrt at købe sko til børnene og at de hurtigt vokser fra dem. Hos Little Fashion Feet har vi derfor altid mange gode tilbud på børnesko.


Er du på jagt efter et godt tilbud, kan du hold øje med vores side over gode tilbud på børnesko, eller tilmelde dig vores nyhedsbrev og være den første til at få nye gode tilbud at vide, så du kan gøre et godt køb. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

5 gode tips om børnesko


1. Børn sanser gennem fødderne

Heldigvis er de fleste forældre i dag bevidste om vigtigheden af gode børnesko. Skoene skal sidde godt på fødderne og yde tilstrækkeligt med plads til, at tæerne kan bevæge sig naturligt. Børns fødder er bløde og buttede og fungerer som et vigtigt sanseapparat, som hjælper barnet med at udforske verden. Gode børnesko skal derfor tilgodese føddernes mange funktioner og så vidt muligt give fornemmelsen af bare tæer

2. Gode børnesko opfylder individuelle behov
Det kan være svært at afgøre, hvornår der er tale om tilstrækkeligt gode børnesko, som opfylder ovenstående krav. Særligt fordi børns fødder er så forskellige, kan der ikke gives specifikke råd vedrørende skomærker og skotyper. Nogle børn har smalle fødder, andre har brede, nogle har en høj svang osv.  Hos Littlefashionfeet gør vi alt vi kan for at have et stort udvalg til en hver lille fod.

3. Sål og lukning
Først og fremmest skal sålen være blød og fleksibel, så der er størst mulig bevægelighed. Derudover skal gode børnesko sidde ordentligt fast på fødderne. Gå efter regulerbare lukninger såsom snørebånd, velcro eller brede remme, som ikke strammer. Hælkappen skal slutte tæt om hælen og selve åbningen være så lille som mulig, så skoen ikke smutter af ved løb og hop.

 
4. Længde og bredde
Køb gode børnesko med en tilpas længde, så barnet kan vokse i dem. Dog ikke mere end 10 mm. i længden, da foden ellers vil rutsje frem og tilbage inde i skoen. Sørg for at også bredden passer. Der kan være stor forskel på bredden af børns fødder, så husk at tjekke denne pasform også. Gode børnesko skal desuden have plads til at sprede tæerne, samt en facon som ikke ødelægger storetåens naturlige position.
 
5. Andre tips
Udover gode børnesko kan du stimulere dit barns fødder på mange andre måder. Lad dit barn gå i bare fødder så tit som muligt. Udendørs om sommeren, indendørs om vinteren. Hvis der er meget fodkoldt i jeres hjem, kan I som alternativ give barnet et par skridsikre strømper eller bløde skindsko på. Giv jeres gode børnesko en pause ind i mellem og lad dem lufte udendørs eller giv dem en tur i vaskemaskinen. Børn sveder en del ud gennem fødderne, faktisk 2-3 spiseskefulde og skoene har derfor godt at blive luftet og vasket for at holde sig friske.

Her under kan du se vores størrelses guide:

 Se hvor meget et barns fødder vokser I gennemsnit pr. år:

• 0-2 år vokser ca. 2 cm

• 2-6 år vokser ca. 1½ cm

• 6-11 år vokser ca. 1 cm

Download Størrelsesguide

Du kan læse vores betingelser her. 


Nyhedsbrev