Katalog
Producent v
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Tlf.: 28 74 81 08

Send os en e-mail
Kundeklub
Størrelses guide

Børnesandaler

Der er 100 varer.

   Børnesandaler - ikon Børnesandaler

Børnesandaler

Børnesandaler er en essentiel fodtøj til et det aktive barn. Det er det første valg, når varmen begynder at kravle ind over Danmark.

Hos Littlefashionfeet.dk har vi et alsidigt og stort sortiment af sandaler til børn, som alle er flotte i farverne og komforten er helt i top.  Gør dit barn klar til sommeren med et par af vores nyeste sandaler. Vi fører kun kendte mærker. Brands som over årene har bevist, at de står for kvalitet og flot design. Vores topsælgende produkter, er klart sandaler fra Sofie Schnoor og Pom Pom. Med en kombination af fremtrædende farver med 100% fokus på pasform og behagelighed, har disse brands sat sig på markedet, som de mest fremtrædende og kvalitetsbeviste producenter.

Melder du dig ind i vores kundeklub, så får du 10% rabat på alle ordre. Det kan klart anbefales. Så bliver du også holdt opdateret, når vi forfrisker vores sortiment.

Læs mere om børnesandaler

Sandaler til børn

Lad dit barn løbe frit udenfor i sommersæsonen med et par moderigtige sandaler fra Littlefashionfeet.dk. Sommersandaler er dit barns foretrukne valg, da de er hurtig at tage på og giver den nødvendige luft til fødderne. Finder du den korrekte børnesandal, så er leg og aktivitet er ikke en forhindring. Skulle du være i tvivl om størrelsen, så kan du med fordel udskrive vores størrelsesguide. 

Download Størrelsesguide 

Klæd dit barn på til sommeren, om det er indendørs eller ude i det fri. Du kan finde sandaler i alverdens farver, og du behøver ikke stå i kø i en travl butik. Brug alt den tid du behøver, så du ender ud med en sandal, som dit barn vil elske. 

Ønsker du en mere overskuelig oversigt, så kan du finde vores "pige sandaler" og "drenge sandaler" her. 

Underkategorier

 • Birkenstock Sandaler
      Børnesandaler fra BirkenstockBørnesandaler fra Birkenstock er autentiske i sin stil. Generelt er sandalerne af samme udformning og design som da de først udkom i 70'erne. Du køber en sko, som har fokus på ægte vælvære og komfort, hvor nymoderne modetendenser holdes i skak. Det er en ikonisk sandal, der stadig til den dag idag - bevarer sit trendy og ganske cool udtryk.  Meld dig ind i vores kundeklub og få 10% rabat på din ordre - SAMT alle andre ordre du foretager i fremtiden.  Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Frygt ikke - vi har udviklet en størrelsesguide, som du kan udskrive og bruge til at tjekke dit barns fødder for den korrekte skostørrelse.  Download Størrelsesguide  Er Birkenstock ikke mærket for dig? Så anbefaler vi "pige sandaler" eller "drenge sandaler". Find den sandal eller børnesko, der passer til dit barns smag og behag. Er du på udkig efter andre sko og ikke sandaler fra Birkenstock, så kan du finde dem her. 
 • Pom Pom sandaler
      Børnesandaler fra Pom PomBørnesandaler fra Pom Pom er flotte i design og yderst behagelige. Sandalerne er af høj kvalitet og lavet af naturmaterialer. Prisniveauet for en Pom Pom sandal er i mellemlejet, hvor alle kan være med. Sandaler er klart vores top sælgende sommersko - og Pom Pom er vores mest populære mærke.   Meld dig ind i vores kundeklub og få 10% rabat på din ordre - SAMT alle andre ordre du foretager i fremtiden.  Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Frygt ikke - vi har udviklet en størrelsesguide, som du kan udskrive og bruge til at tjekke dit barns fødder for den korrekte skostørrelse.  Download Størrelsesguide  Er Pom Pom ikke lige sagen? Så tag et kig på "pige sandaler" eller "drenge sandaler". Vi har helt sikkert en sandal der passer til dit barns smag og behag. Er du på udkig efter andre børnesko fra Pom Pom, så kan du finde dem her. 
 • Kavat Sandaler
      Børnesandaler fra KAVATBørnesandaler fra KAVAT er helt klart til det aktive barn, der elsker at lege udenfor med fart over feltet. Her på siden finder du vores udvalg af KAVAT sandaler. KAVAT er kendt for funktionel fodtøj, der har fokus på behagelighed. Vi har udvalgt de mest populære sandaler, som passer ind i årstidens farver. Som barn kan man ikke komme udenom, at eje et par smarte og funktionelle sandaler. De er perfekte til brug udenfor. Nemme at tage på, nemme at tage af, og frem for alt - nemme at købe. Melder du dig ind i vores kundeklub, så vil du få 10% rabat på din ordre - SAMT alle andre ordre du foretager i fremtiden. Er du på udkig efter smarte og moderigtige børnesko, men vil gerne spare lidt på toppen af prisen - så er du kommet til det helt rigtige sted. Som en ekstra bonus, så vil du foruden vores rabat også blive informeret, når vi opdaterer vores sortiment fra sæson til sæson.  Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Frygt ikke - vi har udviklet en størrelsesguide, som du kan udskrive og bruge til at tjekke dit barns fødder for den korrekte skostørrelse.  Download Størrelsesguide  Glem alt om at stå i kø i en travl butik - Køb dine sko hos littlefashionfeet. Her kan du bruge den tid du behøver, så du får bestilt de helt rigtige sandaler til dit barn.  Er KAVAT ikke lige sagen? Så tag et kig på vores overordnede kategorier  "pige sandaler" eller "drenge sandaler". Her vil du finde alle vores sandaler fra de producenter vi fører. Vi har helt sikkert en sandal der passer til dit barns smag og behag. 
 • Bundgaard Sandaler
      Børnesandaler fra BundgaardHer finder du børnesandaler fra Bundgaard. Sandaler til det aktive barn, om det er pige eller dreng. Sandaler fra Bundgaard er perfekt til sommeren, hvor leg udenfor ofte foregår i høj tempo. Med en fantastisk pasform byder disser sandaler på en uforglemmelig behagelighed. Vores sortiment er nøje udvalgt, efter årstidens modetrends og farver. Du kan med fordel melde dig ind i vores kundeklub. Det giver en rabat på 10% på alle ordre du foretager på webshoppen. Foruden denne fantastiske rabat, så vil du også blive opdateret - når vi fornyr vores sortiment af bundgaard sandaler.  Er du i tvivl om størrelsenSkulle du ligesom så mange andre forældre være i tvivl om størrelsen - så anbefaler vi at du udskriver vores størrelsesguide. Undgå besværret med at sende varer retur :) Download Størrelsesguide  Hvorfor stå i kø i en travl skobutik, når du kan købe dine sandaler fra Bundgaard her. Det er nemt og leveringen er hurtig. Køber du for over 600kr - så vil du oven i købet undgå forsendelsesgebyret.  Leder du efter et "andet" overblik over vores sandaler - så kan du finde alle vores sandaler fra diverse producenter under kategorierne: "pige sandaler" eller "drenge sandaler". 
 • Sofie Schnnor Sandaler
      Børnesandaler fra Sofie SchnnorPå denne side finder du vores udvalg af børnesandaler fra Petit by Sofie Schnnor. Sandaler er en essentiel fodtøj, især når varmen så småt begynder at kravle ind over Danmark. Sandaler fra Sofie Schnnor kendetegnes ved deres elegante og stilfulde design. Der er en enkelthed i spil, der behager utrolig mange. Kombinationen af moderigtige farver og design gør børnesandaler fra Sofie Schnnor et åbenlyst valg - som din foretrukne sommersandal.  Meld dig ind i vores kundeklub og få 10% rabat på alle ordre. Du vil desuden blive givet besked, når vi opdaterer vores kollektion - så du altid er et skridt foran sæsonens mode.  Vælg den rigtige størrelse Skulle du være i tvivl om størrelsen, så kan du med fordel udskrive vores størrelsesguide.  Download Størrelsesguide  Der er ingen grund til at stå i kø i en travl skobutik. Ungå stresset - brug den tid du behøver, så du får købt de helt rigtige sandaler.  Vil du gerne have et mere overskueligt overblik over alle vores sandaler, fra alle producenter - så kan du finde dem under kategorien: "pige sandaler" eller "drenge sandaler".