0

Kavat Sandaler

(1 produkter)

   Børnesandaler - ikon Børnesandaler fra KAVAT

Børnesandaler fra KAVAT

Børnesandaler fra KAVAT er helt klart til det aktive barn, der elsker at lege udenfor med fart over feltet. Her på siden finder du vores udvalg af KAVAT sandaler. KAVAT er kendt for funktionel fodtøj, der har fokus på behagelighed. Vi har udvalgt de mest populære sandaler, som passer ind i årstidens farver. Som barn kan man ikke komme udenom, at eje et par smarte og funktionelle sandaler. De er perfekte til brug udenfor. Nemme at tage på, nemme at tage af, og frem for alt - nemme at købe.

Melder du dig ind i vores kundeklub, så vil du få 10% rabat på din ordre - SAMT alle andre ordre du foretager i fremtiden. Er du på udkig efter smarte og moderigtige børnesko, men vil gerne spare lidt på toppen af prisen - så er du kommet til det helt rigtige sted. Som en ekstra bonus, så vil du foruden vores rabat også blive informeret, når vi opdaterer vores sortiment fra sæson til sæson. 

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge?

Frygt ikke - vi har udviklet en størrelsesguide, som du kan udskrive og bruge til at tjekke dit barns fødder for den korrekte skostørrelse. 

Download Størrelsesguide 

Glem alt om at stå i kø i en travl butik - Køb dine sko hos littlefashionfeet. Her kan du bruge den tid du behøver, så du får bestilt de helt rigtige sandaler til dit barn. 

Er KAVAT ikke lige sagen? Så tag et kig på vores overordnede kategorier  "pige sandaler" eller "drenge sandaler". Her vil du finde alle vores sandaler fra de producenter vi fører. Vi har helt sikkert en sandal der passer til dit barns smag og behag. 

Sortér efter:
KAVAT Rullsand EP børnesandal i coral Tilbud

KAVAT Rullsand EP børnesandal i coral

479,00 kr. 239,50 kr.

Få tilsendt vores bedste tilbud!