0

Birkenstock børnesandal i lysebrun

(846133 - lysebrun)

Denne flotte sandal i lysebrun fra Birkenstock giver dit barn optimal pasform og støtte til foden.  En let og meget behagelig sommersandal. Fås også i sølv, sort og flere forskellige størrelse. 

Tilgængelige størrelser: 
19,0 cm 30
20,0 cm 31
20,5 cm 32
21,0 cm 33
22,0 cm 34

499,00 kr. 349,30 kr.

Detaljer om produktet

Lysebrun sandal til børn

Vores Birkenstock sandal i lysebrun til piger er lavet i det klassiske Birkenstock design med en moderne lysebrun farvet rem. Sandalen er elegant og robust på samme tid, og derfor den perfekte pige sandal. Med denne børnesandal får du en sandal, som dit barn kan have på til hverdag og få den optimale komfort til sin fod.

Birkenstock sandaler til børn 

Birkenstock sandaler er en helt speciel type sandaler, som tilbyder en helt unik komfort for foden. Skoene er udviklet ud fra fodens form. Kigger man på en birkenstock sandal, kan man nærmest se fodaftrykket i sålen, som kiggede man på et fodaftryk i sandet. Sålen er designet i et helt specielt materiale, som indkapsler tæer, trædepudder og svang på den mest optimale måde. Kanten er høj, så foden ikke glider ud af sandalerm, men holder den på plads og giver støtte.
Sandalen er lavet i ruskind, som ikke kun er behageligt for foden, men som også lader foden ånde og skaber et godt ”fod-klima”. Det gør også skoen særdeles holdbar, modsat ballerina sko i for eksempel gummi, som hurtigt kommer til at lugte efter at være brugt en sommer. Det gør Birkenstock sandaler ikke.

Sandaler med tåsplit

De er særligt kendt for at være den mest behagelige sandaler med tåsplit, både til voksne og børn. Tåsplitten er blevet og de helt unikke materialer er blevet en del af skoens brand og det de fleste ser for sig, når man snakker om birkenstocksandaler.

Få tilsendt vores bedste tilbud!