0

Børnesko til
små modefødder 

Vores børnesko giver dit barn de bedste forudsætninger for en god start

Se alle mærker

Altid gode tilbud at hente!

Vores mest populære børnesko

Nyhed
Bundgaard sandal Shea Gold Flower Tilbud

Bundgaard sandal Shea Gold Flower

549,00 kr. 274,50 kr.

Nyhed
Petit by Sofie Schnoor gummistøvle All over print NYC

Petit by Sofie Schnoor gummistøvle All over print NYC

199,00 kr.

Nyhed
Bundgaard Prewalker II Velcro Old Rose Tilbud

Bundgaard Prewalker II Velcro Old Rose

399,00 kr. 319,20 kr.

Nyhed
Bundgaard Prewalker II Velcro Black Tilbud

Bundgaard Prewalker II Velcro Black

399,00 kr. 319,20 kr.

Nyhed
Bundgaard sneakers Deni Lace Tan G Tilbud

Bundgaard sneakers Deni Lace Tan G

748,93 kr. 449,36 kr.

Børnesko til små modefødder

Velkommen til Littlefashionfeet.dk  :-) 

Her hos Littlefashionfeet vil vi gøre vores bedste, for altid at have et stort udvalg af børnesko. Vi vil bestræbe os på at have mange gode mærker og arbejder hele tiden på at forbedre udvalget. Både til store og små, samt smalle og brede fødder. Skulle I have et ønske eller noget i savner hos os, så tøv ikke med at kontakte os ! 

Vi giver også gerne råd og vejledning :-) 

Hvis du melder dig ind i vores kundeklub giver vi ALTID 10 % i rabat på køb hos os! :-)  (dog ikke udsalgsvarer)

  

Brands

Birkenstock

Kavat

Aigle

Pom Pom

Petit by Sofie Schnoor

Bundgaard

Hos Little Fashion Feet brænder vi for børnesko.

Vi vil gerne give vores børn det bedste skotøj på fødderne, når vi sender dem afsted i børnehave og skole, og er derfor forhandlere af børnesko i høj kvalitet. Børnenes sko skal ikke kun være smarte og holdbare, de skal også være behagelige at have på. Vi har derfor en stor variation af børnesko, og på vores side kan du finde alt fra gummistøvler til efteråret, vinterstøvler og ballerinaer til sommeren. Alt dette kan du læse mere om ved at klikke på nedstående knap.

Børnesko til al slags vejr

I Danmark er vejret ikke omdrejningspunkt for mange af vores samtaler helt uden grund. Det danske vejr er ustadig og fylder derfor også meget i vores hverdag. Det ene øjeblik kan det regne og være koldt, mens det i det næste kan være solrigt og varmt. Derfor er det vigtigt at vores børn har sko på fødderne, som passer til al salgs vejr.

Børnesko udsalg 

Vi ved også godt, at det kan være dyrt at købe sko til børnene og at de hurtigt vokser fra dem. Hos Little Fashion Feet har vi derfor altid mange gode tilbud på børnesko.

Er du på jagt efter et godt tilbud, kan du hold øje med vores side over gode tilbud på børnesko, eller tilmelde dig vores nyhedsbrev og være den første til at få nye gode tilbud at vide, så du kan gøre et godt køb. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

5 gode tips om børnesko 

 

1. Børn sanser gennem fødderne

Heldigvis er de fleste forældre i dag bevidste om vigtigheden af gode børnesko. Skoene skal sidde godt på fødderne og yde tilstrækkeligt med plads til, at tæerne kan bevæge sig naturligt. Børns fødder er bløde og buttede og fungerer som et vigtigt sanseapparat, som hjælper barnet med at udforske verden. Gode børnesko skal derfor tilgodese føddernes mange funktioner og så vidt muligt give fornemmelsen af bare tæer

2. Gode børnesko opfylder individuelle behov

Det kan være svært at afgøre, hvornår der er tale om tilstrækkeligt gode børnesko, som opfylder ovenstående krav. Særligt fordi børns fødder er så forskellige, kan der ikke gives specifikke råd vedrørende skomærker og skotyper. Nogle børn har smalle fødder, andre har brede, nogle har en høj svang osv.  Hos Littlefashionfeet gør vi alt vi kan for at have et stort udvalg til en hver lille fod.

3. Sål og lukning

Først og fremmest skal sålen være blød og fleksibel, så der er størst mulig bevægelighed. Derudover skal gode børnesko sidde ordentligt fast på fødderne. Gå efter regulerbare lukninger såsom snørebånd, velcro eller brede remme, som ikke strammer. Hælkappen skal slutte tæt om hælen og selve åbningen være så lille som mulig, så skoen ikke smutter af ved løb og hop.

 4. Længde og bredde

Køb gode børnesko med en tilpas længde, så barnet kan vokse i dem. Dog ikke mere end 10 mm. i længden, da foden ellers vil rutsje frem og tilbage inde i skoen. Sørg for at også bredden passer. Der kan være stor forskel på bredden af børns fødder, så husk at tjekke denne pasform også. Gode børnesko skal desuden have plads til at sprede tæerne, samt en facon som ikke ødelægger storetåens naturlige position.
 

5. Andre tips

Udover gode børnesko kan du stimulere dit barns fødder på mange andre måder. Lad dit barn gå i bare fødder så tit som muligt. Udendørs om sommeren, indendørs om vinteren. Hvis der er meget fodkoldt i jeres hjem, kan I som alternativ give barnet et par skridsikre strømper eller bløde skindsko på. Giv jeres gode børnesko en pause ind i mellem og lad dem lufte udendørs eller giv dem en tur i vaskemaskinen. Børn sveder en del ud gennem fødderne, faktisk 2-3 spiseskefulde og skoene har derfor godt at blive luftet og vasket for at holde sig friske.

 

Få tilsendt vores bedste tilbud!