Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Tlf.: 28 74 81 08

Send os en e-mail
Kundeklub
Størrelses guide

Liste over varer fra producent Sorel

Vinterstøvler fra Sorel

Vinterstøvler fra Sorel er nogle af de bedste støvler som du kan finde på markedet til børn. De er utrolig børnevenlige med en smart og moderne snøresystem. De er typisk 100% vandtætte og har en absorberende sål, som kan holde til lidt af hvert. Støvlerne kan klare selv det værste vintervejr uden at dit barns fødder mister varmen. De fleste af vores støvler kan faktisk holde varmen helt ned til 29 minusgrader.

Det er den perfekte investering til det aktive barn i kolde Danmark

Læs mere om Sorel

Vejledning til størrelser og pleje

Som ved alle vinterstøvler, så er det utrolig vigtigt, at de bliver plejet ordenligt. Det forlænger betydeligt støvlens levetid og udtryk. Hvis du er i tvivl om hvordan du plejer dine støvler optimalt, er du mere end velkommen til at spørge os til råds.

Er du i tvivl om størrelsen, så kan du med fordel bruge vores størrelsesguide. Du skal selvfølgelig også være mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige størrelse.

 

Stort udvalg af Sorel støvler online

Vi forsøger konstant at holde vores sortiment af støvler fra Sorel på et fornuftigt niveau. Vi udvælger de helt rette støvler, så du ikke behøver bruge ekstra tid på at undersøge markedet. Vi vælger støvler som er af høj kvalitet men mest af alt - støvler som er behagelige. Det er utrolig vigtigt. Hvis dit barn ikke finder støvlen behagelig, så kan du være sikker på, at du får det af vide :) 

 

Kunderabat ved køb af vores Sorel vinterstøvler

Vi tilbyder som altid vores trofaste kunder en fantastisk kunderabat. Spar 10% ved alle køb, så længe du er oprettet i vores system.

Vi glæder os til at handle med dig. 

Se mere

Nyhedsbrev