Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Tlf.: 28 74 81 08

Send os en e-mail
Kundeklub
Størrelses guide

Liste over varer fra producent Kavat

Kavat børnesko til de små modefødder

Kavat er en svensk producent, der fremstiller bæredygtige sko til børn. De er et af de eneste leverandører i Europa, som fokuserer på økologiske børnesko. Børnesko fra Kavat er certificerede med EU’s ecolabel. Din garanti for, at du køber et par sko, som ikke indeholder skadelige materialer.

Hos Littlefashionfeet.dk har vi et alsidigt og stort sortiment af sko fra Kavat til børn. Alle i flotte farver og lækkert design, hvor komforten er helt i top.

Læs mere om Kavat

Kvalitet er ikke blot et ”buzz” ord for Kavat

Køber du en sko fra Kavat – køber du godt håndværk, hvor der lagt vægt på detaljen. Hvor andre mærker, har lagt vægt på at reducere prisniveauet, for at imødekomme den prisbevidste forbruger- har Kavat fokuseret på, at fremstille kvalitetsprodukter, som ikke er skadelige for miljøet. Det betyder derfor også, at deres børnesko er utrolig slidsstærke. De producerer sko der kan holde til lidt af hvert – her især dit barns brug af skoene til det yderste.

Børnesko til alle sæsoner

Kavat fremstiller sko til alle sæsoner, hvor vinter og sommer er i fokus. Hos littefashionfeet fører vi alt fra smarte vinterstøvler af læder, der er slidstærke og vandtætte til sandaler og lukkede sko, som er perfekte om sommeren. Du vil uden tvivl kunne finde den perfekte Kavat sko i vores sortiment.Skulle du være i tvivl om størrelsen, så kan du med fordel udskrive vores størrelsesguide. 

Download Størrelsesguide 

Melder du dig ind i vores kundeklub, så får du 10% rabat på alle ordre. Det kan klart anbefales. Så bliver du også holdt opdateret, når vi forfrisker vores sortiment. 

Hvis du gerne vil have et mere overskueligt overblik over hvilke sko vi har til drenge såvel som piger, så kan du klikke på henholdsvis: Drengesko eller Pigesko.

 

Se mere

Nyhedsbrev