Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Tlf.: 28 74 81 08

Send os en e-mail
Kundeklub
Størrelses guide

Liste over varer fra producent MOON BOOT

Moon Boots til børn også kendt som månestøvler blev skabt i 70’erne. Det er en ikonisk støvle, som er blevet hædret af designere verden over. Det er den originale ”after ski støvle” som over tiden har set sin vej ned til børnesegmentet. Hvilket jo bare er helt fantastisk! Månestøvlerne er dog blevet kopieret og imiteret af et stort antal af modehuse, hvor vi dog kun sælger de originale Moon Boots.

Læs mere om Moon Boots

Det karakteristiske ved vinterstøvlens form er, at der ikke er nogen højre eller venstre fod. Endvidere passer et par Moon Boots til flere fod-størrelser, hvilket er ganske usædvanligt.

I dag købes Moon Boots oftes som en moderigtig vinterstøvle til børn der elsker farver og komfort. Det er en støvle, som egner sig perfekt til de kolde vintermåneder, da de er ganske varme og behagelige.

Hos Littlefashionfeet har vi bestemt ikke det bredeste udvalg. Vi fokuser på at finde frem til de bedste og mest købte versioner, så du ikke behøver lede længe efter det rette par. 

Er du på udkig efter en anden form for vinterstøvle, så kan du med fordel kigge igennem vores vinterstøvler til drenge og vinterstøvler til piger.

Der er ingen tvivl om, at Moon Boots er kommet for at blive, hvor tendensen for hvorledes børne-vinterstøvler skal se ud passer perfekt med månestøvlens stil.

 

Spar fragten og 10% ved alle ordre

Hvis du køber for mere end 600kr. så vil du kunne få gratis levering, samt ved at melde dig ind i vores kundeklub tilbyder vi dig 10% af alle dine ordre. Et fantastisk tilbud til moderen, der ofte skal købe sko til sine voksende børn.

Se mere

Nyhedsbrev