Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Tlf.: 28 74 81 08

Send os en e-mail
Kundeklub
Størrelses guide

Liste over varer fra producent Pom Pom

Pom Pom til dine børnefusser

Du vil over de kommende måneder mærke, at dine fødder vokser mere og mere. Du er måske allerede begyndt at kravle? Så er der ikke lang tid til, at du begynder at gå! Det skal du glæde dig til. Der er en verden af muligheder, som ligger for dine fødder. Du er ikke længere bundet af dine forældre. Du kan gå ind på dit værelse, besøge din far i køkkenet eller hurtigt suse ind i stuen og putte med din mor.

Du har måske opdaget at din mor bruger mere og mere tid på computeren? Det er ikke fordi hun ikke elsker dig. Det er faktisk det stik modsatte. Hun elsker dig så meget, at hun blot vil dit bedste. Hun har også opdaget at du nu kan gå, løbe og generelt komme omkring i hele hjemmet. Derfor vil hun gerne beskytte dig og dine fødder. Så når din mor engang kommer hen til dig, med en sok der ikke ligner en sok. Så skal du ikke være bekymret. Hun ved du elsker at gå, og derfor giver hun dig muligheden for at gå så meget som du lyster. Den sjove sok? Det er en sko – specielt beregnet til dig.

Giv din mor et knus – og sig tak for at hun vil dig dit bedste

Find din størrelse

Er din mor i tvivl om, hvilken størrelse du bruger? Bare rolig, du er ikke den første der skal opdrage på mor og far. Du kan hjælpe hende på vej. Vi har fremstillet en størrelsesguide, som du kan få hende til at printe ud. Næste gang du får et par nye sko, så vil de passe helt perfekt.  

Download Størrelsesguide 

Læs mere om Pom Pom

Køb Pom Pom børnesko hos Little Fashion Feet

Hos os kan du finde det rette udvalg af børnesko fra Pom Pom. Med det menes der, at vi har nøje udvalgt en betydelig selektion af sko til dit barn. Børnesko der er flotte i design, men vigtigst af alt – at de er behagelige. Det betyder meget, at dit barn kan lide at gå i de sko du køber.

Her på siden vil du kunne finde børnesko i følgende typer; Sandaler, Støvler, Vinterstøvler, Velcrosko, Støvlet, Sneaker, Hjemmesko, Begyndersko og Ballerinaer. Det er alle vores sko til børn, drenge såvel som piger. Ønsker du en mere sorteret liste kan du benytte vores menu i venstre side.

Børnesko fra Pom Pom

Pom Pom er et dansk ejet virksomhed grundlagt i 2010. På nuværende tidspunkt bliver Pom Pom kun produceret i Europa, hvor de nordiske lande er særligt i fokus. Deres børnesko er enkelt i design, hvor farvevalget er mange. Virksomheden har en minimalistisk tilgang til børnesko, som fokuserer på kvalitet og behagelighed gennem naturmaterialer.

Prisniveauet ligger i mellemklassen. Et prisleje hvor alle kan være med.  

Pom Pom på tilbud – børnesko til udsalgspris

Vi sætter i ny og næ vores sko på tilbud. Skulle du være heldig at besøge hjemmesiden, når vi er i gang med et af vores kampagner, så kan du købe børnesko fra Pom Pom til utrolig favorable priser. Du finder alle vores sko på denne side, men ønsker du kun at ser de sko som er på tilbud – kan du besøge vores udsalgsside. Børnesko på udsalg

Er du medlem af vores kundeklub, så vil du desuden få 10% rabat på alle køb du foretager. Hvis du derfor ikke allerede er medlem, så anbefaler vi klart at du får dig tilmeldt hurtigst muligt. Få rabat på dine køb allerede i dag.

Hjemmesko til de små

Selv om at Pom Pom sælger mange typer sko, så skal det siges, at Pom Pom hjemmesko er utrolig populære. Det er klart vores mest sælgende børnesko, og det kan ikke undre nogen. De er virkelig flotte og har en fantastisk pasform til den lille barnefod.  

Pom Pom tager hånd om dine børn fødder

Se mere

Varer sidevis

Nyhedsbrev